Dags att förena nytta med ännu mer nytta! För varje person som följer Axel Group AB på LinkedIn eller prenumererar på vårt nyhetsbrev idag 8/3, donerar vi en tia till Feronia. Feronia är en insamling till förmån för Sveriges tjej- & kvinnojourer. Genom att stödja Feronia ger du utsatta kvinnor och barn en chans att läka, växa och få känna den trygghet och frihet som är alla människors rättighet.

Varje år söker tiotusentals tjejer och kvinnor i Sverige kontakt med tjej- & kvinnojourer, och enligt BRÅ begås cirka 100 våldtäkter i Sverige varje dag. Enligt Unizon, en riksorganisation för tjej- & kvinnojourer, tvingas 1 av 10 barn se pappas våld mot mamma. 

  • Mäns våld mot kvinnor är ett stort samhällsproblem som måste tas på största allvar. Statistiken visar att ett par barn per skolklass tvingas uppleva hur pappa fysiskt eller psykiskt misshandlar mamma. Att slutligen fly till en kvinnojour är ofta den enda utvägen, och därför vill vi stötta dessa organisationer i sitt livsviktiga arbete, säger Johannes Jacobsson, VD Axel Group AB.

Hur kan du hjälpa till? Börja med att följa Axel Group AB på LinkedIn och/eller prenumerera på vårt nyhetsbrev, så har du bidragit med tio kronor. Gå sedan in på www.feronia.se och läs om hur du ytterligare kan stödja projektet!