Ett modernt samhälle i ständig förändring kräver kreativa lösningar. Vi ser att säkerhetsbehov ändras och uppstår i nya branscher, och därför behöver vi nu två tuffa säljare som vill sätta fart med nykundsbearbetning.

Om oss
Vi är Nordens ledande leverantör av personlarm- och personsäkerhetstjänster. Vi erbjuder tjänster speciellt utformade för personer som i sitt jobb löper risk för hot, våld & olycka. Till exempel den som arbetar ensam eller i farlig miljö. Eftersom det alltså handlar om säkerhet lämnar vi alla floskler & säljknep här. Vi tänker vara absolut bäst i klassen när det gäller hårdvara, mjukvara, support, larmcentraler och service, så att våra kunder är trygga.

På Tobaksspinnargatan vid Hornstull, i färgglada lokaler, jobbar vi stenhårt på att slipa, putsa och utveckla vår verksamhet för att hela tiden se tydliga framsteg. Vi är ett charmigt gäng som tror på högt i tak, jämställdhet och djup respekt för varandra. Vilda debatter varvas med lena cappuccinos, och självklart kavlar alla upp ärmarna och hugger i där det behövs, oavsett titel och arbetsuppgift.

Uppdraget
Att på ett konsultativt & informativt sätt sälja våra personlarms- & arbetsmiljötjänster. Just du kommer att arbeta mycket med nya kunder, och i branscher där intresset för personsäkerhet är nyväckt och högaktuellt. Du lägger upp effektiv säljplanering och driver själv igenom affärer där du ofta får utbilda & guida kunden till den optimala, mest prisvärda lösningen. Vi har kunder över hela landet, så räkna med att vara ute på fältet ungefär halva arbetstiden.

Du har
Stark känsla för tjänsteförsäljning, samt B-körkort. Självklart är du van att jobba utifrån tydliga, realistiska mål & att sköta processer från början till slut. Du kommer att vara en central del i att utveckla vår verksamhet och säkerställa att vi fortsätter att hela tiden bli strået vassare.

Du får
Ett riktigt roligt, omväxlande jobb där du får hjälpa våra kunder till tjänster som faktiskt verkligen gör skillnad. Du får skräddarsy riktigt bra lösningar som skapar en säkrare och bättre arbetsmiljö. Givetvis får du också schyssta förmåner, en marknadsmässig lön, coachning & bra verktyg.

Låter det här som något som du vill göra? Då tycker vi att du ska höra av dig till oss på rekrytering@axel.se