En turkos-rosa foodtruck, Almedalsveckan, SKYDD-mässan, Qnet-dagen, Feronia och massor av härliga samarbeten Sverige över. Ingen kan anklaga 2018 för att ha varit händelselöst.

Det här året har hela Sverige brunnit. En stark glöd har varit påtaglig överallt, i allt från ungdomar som lyfter miljöproblem till forskare som lär robotar spela piano. Ett riktigt actionpackat valår med många viktiga frågor och brett fokus. Tyvärr har vi även fått se landet i bokstavlig brand, och uppleva en av de varmaste och torraste somrarna på väldigt länge.

Hos oss på Axel Group har det brunnit i både oljan i flitens lampa och i knutarna. Vi har vunnit ungefär en tredjedel av alla personlarmsupphandlingar som utlysts i år, och ansträngt oss vårt yttersta för att överträffa både mål och förväntningar. Vårt hårda arbete gjorde oss till ett av DI’s Gasellföretag, och placerade oss på Veckans Affärers lista över Superföretag.

Vi har också haft otroligt roligt och utforskat nya arenor. Vi köpte en lustig foodtruck som vi förvandlade till #Personsäkerhetsbussen, och for ner till Almedalen med den.

Säkerhetsfrågan har varit ovanligt het i år, och inget gör oss stoltare än att få chansen att bidra till ett tryggare samhälle. För alla. Därför har vi sponsrat härliga Tyresö Väntjänst med reflexvästar, så att de syns ordentligt när det är mörkt ute.

Mest stolta är vi kanske över vårt insamlingsprojekt – Feronia. Ett projekt där vi samlar in pengar som sedan oavkortat delas ut till olika kvinnojourer i Sverige. 2018 har vi samlat in pengar bland annat genom att auktionera ut fina produkter som fantastiska företag skänkt oss. Nu i december hade vi den stora äran att dela ut nästan 3000 kronor till varje ansluten kvinnojour. Pengar som blir till rena strumpor, schampo eller kanske en pocketbok till kvinnor och barn på flykt.

Avslutningsvis vill vi tacka alla våra fantastiska kunder och samarbetspartners för allt stort och smått ni gör, för att vi får dela den här resan med er. Vi önskar er alla ett riktigt gott, händelserikt och tryggt 2019!

Gott nytt år, önskar vi på Axel Group.