Korttidslarm

Ibland uppstår situation där man snabbt behöver få tillgång till personlarm, men kanske bara under en kortare och/eller begränsad tidsperiod. För detta har vi nu en lösning. Med våra korttidslarm får ni tillgång till allt som ett komplett personlarmspaket ska innehålla, men helt utan bindningstid. Personlarmen finns i flera olika varianter och modeller, och naturligtvis kan vi alltid skräddarsy en lösning utifrån era specifika behov.

Korttidslarmen utgår alltid från Stockholm men kan skickas över hela landet. För att använda tjänsten skapar ni en profil. Profilen är användaren/gruppen som ska kunna avropa tjänsten. När ansvarig hos er mailar en beställning på korttidslarm till order@axel.se kommer personlarmet att kvitteras ut och skickas till er, tillsammans med en retursedel. När ni sedan returnerar larmet med retursedeln återkvitterar vi det och skickar en faktura på det antal dagar som ni lånat larmet.

Givetvis ingår utbildning, teknisk support, mobilabonnemang med nationell roaming, och all utrustning ni kan tänkas behöva, så att ni direkt kan komma igång med användandet. Vill ni veta mer? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi till att hitta en optimal lösning för er.

Hjälp till rätt personlarmspaket

Vi hjälper dig att hitta det personlarmspaket som passar bäst utifrån din verksamhet.

Vill du veta mer?

Kika på produktbladet för korttidslarm för att läsa mer om tjänsten.

Få personlig hjälp

Du har antagligen redan massor att göra idag och behöver knappast
lägga till ”personlarmsforskning” på Att-göra-listan. Prata med en expert direkt.