Teknik och säkerhet i perfekt symbios! Nu kan vi erbjuda er Smart Försvarsspray, ett lagligt preparat som har samma effekt som pepparspray och som dessutom går att koppla till ditt personlarm.

Hör av er till oss om ni vill veta mer om Smart Försvarsspray, som kan kopplas till ditt personlarm.

Plegium Smart Försvarsspray är ett kraftigt ögonirriterande mentolbaserat preparat. Förutom att tillfälligt förblinda en angripare och märka denne med rödfärg, larmar försvarssprayen också automatiskt larmcentral om du kopplar den till ditt personlarm.

I Plegium-appen, som finns för både iOS och Android, kan upp till fem nödkontakter registreras. När sprayen aktiveras skickas automatiskt SMS med användarens position och utvalda kontakter rings upp. Det gör Plegiums försvarsspray världsunik, och möjliggör snabbast möjliga hjälp vid en risksituation.

Plegium Smart Försvarsspray har en räckvidd på över 3 meter, och ett innehåll räcker till flera försvarssituationer. Den är också utrustad med en kraftig siren och LED-lampor. För att användaren enkelt ska kunna rycka loss sin försvarsspray med en hand, har den en magnetisk nyckelkedja.

Vill du veta mer? Varmt välkommen att höra av er till oss på info@axel.se