Nu stärker vi teamet med ytterligare en välbekant säkerhetsprofil. Odd Barvefjord ansluter till guldteamet på Axel Group som ny säkerhetsrådgivare.

– Jag har känt Odd i många år, och jag är övertygad om att han kommer att bidra starkt till vår fortsatta expansion framöver. Han är en härlig person som dessutom har mångårig erfarenhet från säkerhetsbranschen. Nu ser vi fram emot att låta honom lära känna våra kunder, säger Johannes Jacobsson, vd för Axel Group.

Odd Barvefjord har jobbat med försäljning i nära 20 år, med erfarenhet från olika branscher. Säkerhetsbranschen lärde han känna i rollen som mediechef på den då ledande branschtidningen Skydd & Säkerhet, (som han för övrigt drev ihop med Axel Groups nuvarande kommunikationschef Hanna Stenvall Magnusson). Han har därefter jobbat på Securitas, Secana Security och SOS Alarm-bolaget Youcall.

– Det känns verkligen superkul att få bli en del av gänget på Axel Group. Det är ett grymt bolag med spännande tjänster och att jobba med Johannes har varit en dröm i många år. Här kommer jag att kunna använda mina styrkor och samlade erfarenheter för att bidra till ökad trygghet. Jag känner att jag har hittat helt rätt nu, kommenterar Odd Barvefjord.

Odd Barvefjord kommer att utgå från Stockholm men ansvarar i första hand för Västsverige-regionen. Han tillträder sin nya roll den 19 april.